*

Dagens bikt: "Jag har en kändis crush på Danny Jones i McFly *blush* <3"

*

Dagens bikt: Jag har jättelätt för att plugga in svar till prov, men problemet är att jag glömmer bort alla svaren när jag väl gjort provet. Which makes me a failure.

-

Usch, jag hatar att jag måste kosta så mkt för mina föräldrar... ibland vågar jag inte ens fråga om pengar så då tar jag av mitt studiebidrag ist.. Har iaf gjort det några ggr när jag behövt fylla på busskortet, och till studentkortet och sånt..

Lista på utgifter just nu:
- Mat
- Hyra och elräkning och sånt? (vet inte när de betalas..? och om de är nå andra räkningar..? har NOLL-KOLL >.<)
- Busskort
- Tågkort
- Studentmössa (+ kläder) Vågar inte ens fråga om pengar till de... :S
- Skolkort/Skolkatalog
- Paramore
- Hund 2009
m.m.

Usch, hatar att behöva ha så mkt ansvar, att behöva hålla koll på vilka som är mina pengar och vilka som är deras, vilka pengar jag ska använda till vad liksom. Antar att det är bra att få se hur mkt pengar dom verkligen lägger ut på mig, men jag vill fan inte veta, får så dåligt samvete.. och ångest. Typ när jag går och handlar, vågar ju knappt köpa nånting för jag vill inte att de ska bli för dyrt, och mår nästan illa varje gång det överstiger 100kr..
Och att behöva hålla koll på när jag fått pengar till saker och när jag inte fått pengar, och när jag fått låna pengar och när jag har fått pengar...

Sen blir det ju inte bättre av allt skolarbete heller. Uppgifter och prov hit och dit som ska vara klara då och och jag kmr btw att få mitt första IG snart, bye bye bra betyg. Typiskt att jag ska torska alltihop på ett sånt skitämne som Samhällskunskap. :@ Fucking Greger! Med Lars hade jag starkt VG och skulle säkerligen få ett MVG i slutbetyg. Men Greger, han har gett oss sammanlagt 52 frågor, ger oss inte svaren, och förväntar sig att vi ska ha prov på alla dom sen. o.O? Och har 3 saker i engelskan som ska göras innan v2 (skriv om ett land, bokrapport, skriv om 3 författare & en valfri författare) + en uppgift i svenskan som ska vara klar snart. Sen kmr det snart prov i massa andra ämnen, de börjar ju närma sig jullov så.. det är då alla lärare kmr på att just jävlar måste ju ge prov! Så slutar det med att man har typ 4 prov att plugga till (y) Det kallar vi bra planering. Nej nu ska jag duscha, sen måste jag tvinga mig själv att göra nån av engelska uppgifterna... hum.. skriva om ett land elr om tråkiga författare..? Tough decision. -.-
Peace Out.

R.I.P. <3

Fick precis reda på av pappa att min gammelfarmor dog igår... :(
Hade dock inte träffat henne på jättelänge, men vi brukade alltid vara ute hos dom när vi var små..
Hon hade alltid en MASSA fika framme, och hon gjorde as stark saft x)
Men hon var ju gammal, och har haft massa problem ett tag nu med diverse saker, så var väll lika bra kanske.. Men stackars gammelfarfar :( undra hur det kmr gå med honom nu.. <3

Rest In Peace gammelfarmor Gunhild <3


*

Dagens bikt: Jag har ångest för att bli vuxen. Jobb, bostad, familj.. you name it.

?

Har sån där äcklig ångest just nu, sån där som sitter från magen och enda upp i halsen. Så där som gör att man mår illa och är totalt nerdeppad. Sån där som nästan gör det svårt att sova om nätterna. Det jobbiga är att jag har ångest över helt ovärda saker, varför ska jag alltid bry mig så jävla mycket? Varför kan inte jag vara som vissa andra som bara gör saker för dom känner för det? Varför? Varför ska jag alltid oroa mig så mycket? Varför kan jag aldrig bara ta dagen som den kommer? För många frågor, för några svar...

*

Dagens bikt: Jag har ingen aning om vad jag vill göra med mitt liv, jag avundas dom som vet vad dom vill jobba med. (Det är lättare att kämpa om man har något att kämpa för).


*

Dagens bikt: Jag vågar inte ha en pojkvän, är rädd att de bara skulle bli pinsamt eller konstigt eftersom jag är så äckligt blyg.

*

Dagens bikt: Jag kan inte ta en komplimang, ifall nån ger mig en komplimang antar jag att dom antingen driver med mig eller hånar mig.

RSS 2.0